četvrtak, 9. veljače 2017.

Trik od 60 sekundi za smanjivanje zadaha od češnjaka


Češnjak je najbolje jesti sirov, ali nakon konzumacije ostaje neugodan zadah koji se može umanjiti s jednom namirnicom koje većina osoba ima u svojoj kuhinji

Češnjak je jedan od najsvestranijih ljekovitih namirnica koje poznajemo.

Pun je antioksidanta koji snaže organizma, pomaže u liječenju sezonskih prehlada i gripa te potiče izlučivanje toksina iz organizma.

Kako bismo uživali u njegovim blagodatima, najbolje ga je jesti sirovog. Međutim, nakon njegove konzumacije ostaje neugodan zadah zbog čega ga mnogi izbjegavaju, piše “Zadovoljna“…

Da biste smanjili zadah od ljutine češnjaka, pojedite sirovu jabuku.

Pokazalo se da enzimi u jabuci zbog koje plod potamni nakon što ju počnete rezati djeluje kao prirodni dezodorans za neugodan zadah izazvan sulfidima od češnjaka

0 komentari:

Objavi komentar