nedjelja, 29. siječnja 2017.

ISPOVEST: Rođaka,lepotica,doterana,zgodna udala se za čoveka koji najblaže rečeno nije išao uz nju po fizičkom izgledu…







Rođaka,lepotica,doterana,zgodna udala se za čoveka koji najblaže rečeno nije išao uz nju po fizičkom izgledu. On je sve to nadomestio neviđenom harizmom. Uvek nas je zasmejavao,nju držao kao malo vode na dlanu,sijali su od ljubavi. Delovali su kao lepotica i zver,a opet kao savršeni par koji se slaže godinama i opstaje u braku,održava harmoniju i ljubav.

Delovalo je. Neki su joj i zavideli jer bi retko čiji muž toliko pazio svoju ženu.A onda čuveno ”Pazite kome zavidite.” Kao grom iz vedra neba stigla je vest da se ubila. Nisu mogli da imaju dece,on je želeo razvod,a bili su već u godinama kad nije mogla da se preuda,da rodi sebi dete.

Klupko je počelo da se odmotava i saznali smo da je to sve bilo prividno,ponašanje za javnost,da im je brak bio pakao. Ukoliko osećate da nemate izlaz,da ne želite ni sa bližnjima da popričate,idite kod psihologa,podelite ono što nosite na duši potpunom strancu. Ona nije videla izlaz,izabrala je najgore moguće rešenje jer je ćutala. Niko nije znao za njene muke.

0 komentari:

Objavi komentar