nedjelja, 17. travnja 2016.

Fini topli sendvici

Fini topli sendvici
..prakticni topli sendvici za razne prilike..
Sastojci

  • 50 g sunke (vrsta po zelji)
  • 30 g budjole ili neceg slicnog
  • 50-60 g sira (Gauda ili slicni)
  • 1 jaje
  • 50 g sirnog namaza
  • 100 g jogurta ili vrhnja
  • zacini po zelji
  • 4-5 kiselih krastavcica



Priprema
Sve sastojke skupa samljeti ili jako sitno narezati, staviti u zdjelicu, dodati jaje, malo izmijesati, zatim dodati sirni namaz i jogurt. Po zelji ddati origanio ili neke druge zacine. Dobro izmijesati i zlicom bogato stavljati smjesu na komadice kruha ili tosta.

Peci u pecnici na 200°C oko 10-15 minuta. Posluziti tople. Odlicni su i hladni. Kolicinu sastojaka prilagoditi po zelji.



0 komentari:

Objavi komentar