Potrebno:
litar mlijeka
50 g maslaca
vrećica vanilin šećera
200 g gustina
50g maslaca
30-ak čokoladnih keksića
300 g šećera
3 žlice meda
5 žlica prah kakaa
Postupak:
Umutite gustin, kakao, vanilin i kristal šećer. Ugrijte mlijeko tako da bude mlako, postepeno sipajte u smjesu sa gustinom i miksajte. Kuhajte stalno miješajući dok ne postane gusta smjesa.
Umiješajte med i maslac i miješajte dok se ne otopi. Izručite vruću smjesu u kalup 30x10cm sa folijom, sa strane odvojite 3-4 žlice, poredajte keks. Preostalom smjesom premažite i poredajte keks, prekrijte folijom i kolač stavite u frižider. Preporučeno je da prenoći.
utorak, 31. siječnja 2017.
ZA SAMO 20 MINUTA NEODOLJIVO KREMAST ČOKOLADNI KOLAČ!
14:08
No comments
0 komentari:
Objavi komentar